hahahahahhaha.

HAHAHAHA, så jävla klockren bild på mig och carro :)


haha, sitter och tittar nå bilder på pix, och där dyker denna upp ;d

 haha, nu är jag iaf hemma igen ;d vilket jag inte varit på några dagar  ;d haha,. puss / S

underbarakväll!

Sitter här, hemma hos niklas , vi har det riktigt mysigt, vi har varit ut med hunden en sväng, och nu myser vi bara på, men jag tänkte passa på att skriva lite, innan jag ska se let´s dance :) missade ju det förra veckan, så ikväll ska jag se det :)

hörde tidigare att min bror skulle på bio med sina kompisar. KUL !! :)

han gör nästan aldrig nånting , förutom sin kära dator .. men jag kan inte klandra honom, ibland får jag nån sån där period då jag bara vill sitta framför datorn, och stänga ute allt annat.. (Förlåt niklas,) men så är det..men han är ju mycket med sin skoter, och idag är det epans tur.. Den ska slipas och massa annat på, men fråga mig inte vad :) haha, för jag är inte så insatt i det.. ibland undrar jag nästan vad vi har gemensamt, jag menar, jag älskar att gå på stan , och shoppa.. prata i telefon eller bara ta det lungt,.. Det vi har gemensamt är nog att vi är suckers för tv:n båda två :) haha..

nä, nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Niklas, och bara se på tv ;P hahaah...

Men jag skriver nog senare, när jag har sett mitt let´s dance, och så :) vi hörs :) Pusspuss /
S


 slänger in en bild på älsklingen, i sin favorit möbel . Sängen :) haha,,





aaah, så skönt :) jag kom nästan nyss ut ur bastun :) fick niklas att basta med mig, jag bad RIKTIGT snällt :) det funkade..
Haha, och nu har han lagt sig i sängen, men han ska iväg kring 4  ;P så han borde ju hålla sig vaken tycker jag :)

haha, jag insåg en sak idag, och det är att jag är nog faktiskt rätt kort :S haha, jag kunde knappt sätta mig i bastun, för det fanns inget litet trappsteg eller så, nä, niklas kom in och frågade om han skulle lyfta upp mig, men det gick jag inte med på, jag tog mig upp iaf ;d tack och lov. annars hade man väll fått höra det också, jojominsann ;P haha.

Nä, nu ska jag kila , ska försöka hålla niklas vaken :) rapport på hur det gick, kommer imorgon :) ha en bra natt alla :) det ska jag ha :) men tanke på att jag endast sovit, typ 3-4 timmar :) Pusspuss /S

fredagsjävlamorgon...

godmorgon alla pigga ... jag är inte pigg, men jag är sur.... här försöker man vara en gullig flickvän, och hålla sig vaken, för att hjälpa niklas upp så han tar sig till skolan.. och vad för jag för möte när jag försöker hjälpa honom upp.. NÄÄ, jag ska sova.,, Och nu kan jag fortfarande inte somna,, och han ligger där och sover, och hans taxi går på 10 min!? jamen, tackar för det säger jag bara... Jag försöker hjälpa honom att sköta skolan. nä, men förlåt då, ska inte göra det  nå mer.. förlåt för att jag vill att nån annan ska lyckas i skolan, när jag inte gör det...



över till något helt annat, som gör mig på bra humör.. nämligen min mamma :)
Det är så här, att jag har världens mest underbara mamma, Mamma ställer verkligen upp för mig, till 100 % ..
Och igår, då klippte mamma sig, hon vart superfin . fast att min mamma såg ung ut redan innan hon klippte sig, så ser hon ännu yngre ut nu.. Snyggt mamma  ! :)  det var verkligen värt pengarna det där ! 
Tack för att du finns mamma , jag älskar dig <3



NU ska jag nog faktiskt försöka sova lite grann.. om jag kanske kan få upp niklas, så han kan plugga lite grann.. Innan han ska ta nästa buss till skolan..

Pusspuss/S





Nu är jag tillbaka, efter några timmars sömn,  Halv 10 somnade jag. Jag var helt slut, sen vaknade jag kring 1 igen:) och strax därpå kom niklas hem, som faktiskt tog sig till skolan.. fast det var först kring halv 12 han for, men nåja, han for iaf dit och gjorde provet om "det kalla kriget" hoppas nu att han klarar det...

Nu ligger han i sängen och tittar på "arn"  men det är rena sömnpillret för mig, så jag avstår från att titta, men jag undrar om inte han kanske rent av har somnat där han ligger i sängen, men deras tjockiskatt pricken vid fötterna :)  den är gode söt..

När jag kom ner till köket idag berättade niklas mamma att det hade varit en liten rackarns näbbmus i köket.. men deras två jägare, Katterna vill säga, hade dödat den... 

Haha, ja,så kan det vara, nä nu ska jag gå och kolla om niklas är vaken, och är han inte det, kanske jag går ut och går.. men bara kanske  :) Ha det bra. Pusspuss / S

Torsdag..


Börjar inlägget med en bild på niklas <3



Så, nu vet ni hur han ser ut ! snyggingen min..


Iaf så sitter jag hos niklas :D han sover nog, och jag ska se oth ;)

haha, stackarn fick stiga upp jättetidigt idag, medans jag låg kvar och sov :)

haha, jag skriver mer sen,, ska se tv nu :) puss


I´m back  ;)



det tog dock lite längre tid än jag tänkt mig .. men så är det.. har hunnit göra en hel del sedan sist :) följde bla niklas mamma och bror för att handla och inhandlade lite onyttigheter . som jag tyckter att vi förtjänade :)

men ändå säger niklas till sin mamma "har  vi inget godis hemma ?"   haha, men hallå, jag har ju köpt ;P

ska strax gå och hjälpa niklas att plugga, han gjorde ett prov idag, men hmm. han klarade det inte, så det blir att plugga ikväll också ..

Sov här , natten till idag, och det blir en natt till :) dock ska niklas upp till skolan imorgon.. imorse vaknade jag inte ens av klockan :S  hade en svagt minne av att karln pratade med mig, men jag kommer inte ens ihåg vad han sa, nog sover jag rätt hårt alltid :)

Haha, han stiger upp gode tidigt :S bussen går 25 över 7 typ, taxin härifrån går kvart över sju... men då sov jag :D haha, jag vaknade precis innan han kom hem från skolan. 10 i 2 vaknade jag idag :) så underbart skönt att sova länge :D haha,., nä, nu ska jag plugga med pojken min :) pusspuss /S

natt....

det suger att inte kunna sova.. blääää, hur ska jag ta mig upp imorgon... MAMMA, om du läser det här, innan 11 fredagn den januari,, RING OCH VÄCK MIG !! ring tills jag vaknar  ....


sanna skrev just att jag och niklas borde komma till luleå, får se hur det blir med det ;D hehehe..nu har jag ändrat mig, skulle faktiskt vilja fara.. men får se hur det löser sig med ekonomin och sånna saker, sovplats bland annat ! nåja, hur som haver...

gjorde ansiktsmask tidigare ikväll, så nu är jag len och fin igen :) haha, dock fick jag lite utslag av masken!? eh, vad är det för fel då undrar jag liksom ;D hahah,..

nä, nu blev jag gode svamlig, ska försöka sova nu ;d godnatt.. / S

torsdag!?

redan torsdag ?  det har jag inte alls tänkt på  :) haha..nog för att jag visste att mina kära kompisar började skolan på en torsdag, men ändå ! :) hahaha...

Och jag som gått och oroat mig för att niklas ska försova sig idag.. Men inte behövde jag vara orolig inte.. klockan 6 var min snygging uppe.. poäng till honom.. själv så steg jag upp vid 12 idag. för idag hade jag "STORA" äventyr som väntade... Haha, eller ja, så stora var dom väll inte men :)   vaknade, gjorde mig i ordning för att sedan ringa josse, som plockade upp mig, och pangbom, så var vi i piteå.. där skulle det inhandlas en del saker,  men innan vi handlade baksakerna så tog vi oss en sväng på stan. men jag unnade mig ingenting alls där.. jag blev snål helt enkelt ! haha. sedan drog vi oss mot coop :)  jag vet inte vad det är med den affären, men nått är det, jag och josse blir nästan lyckliga när vi får fara dit och handla :) haha,,där inhanlades det en massa baksaker, present och lite godis..  efter det skulle vi till max och käka.. när vi kommer ut till bilen och ska börja köra därifrån frågar jag josse  " vad ´har du i rutan där" ?  josse tittar dit och säger helt lungt , ägarbeviset.. haha. sen börjar hon tänka efter, eeh, den är på utsidan, i sin ilska skriker hon nästan rätt ut, " HELVETE jag har fått böter"

och se där, det stämde faktiskt... när vi kom fram till max, tar jag böteslappen åt henne, hon fick 250 kr i böter, inte populärt hos henne faktiskt.. väl inne på max hade vi som alltid annars en trevlig pratstund.. vi satt faktiskt där inne rätt länge, kändes skönt att inte behöva stressa, förutom det faktum att vi hade josses hund tina i bilen. men det var lungt, för hon låg och sov.. när vi sedan for från piteå, så plockade vi upp david och robin som var på cafe for you...
sen bar det av hem till josse där det skulle bakas, men när josse bakat sitt så insåg vi att vi hade glömt lite ingredienser, så vi skickade ner pojkarna att handla dom..  ..
senare kom även Niklas, som egentligen skulle ha kommit för flera timmar sen, men han hade somnat.. nåja, han kom dit iaf..senare skjutsade vi ut honom till E4:an och sen skjutsade josse hem mig ! en rätt trevlig dag faktiskt :)

Imorgon ska jag och överraska niklas :) han läser inte blogg så jag kan skriva om det här :) haha,., förstå när han kommer hem imorgon, och jag är där hemma hos honom  :) inte helt fel det inte.. senare skulle vi kanske till luleå, men får se hur det blir med det, jag hoppas på en trevlig hemmakväll med filmmys..  hoppas jag får det :) haha..
nää, nu ska jag dra mig från bloggen iaf,  men datorn lämnas inte än på ett tag  :) haha.. pusspuss /
S

lovet slut...

nu är lovet slut för mina söta små vänner ! dom har nog haft det trevligt, förutom lite bråk som varit, men ingen tänker på det längre, hoppas jag :)

har haft ett härligt lov jag med, eller, ja, lov och lov.. men jag får väll säga det fastän jag inte går skola ? eller hur blir det då ? nää, jag vet tusan inte  ;P   nåja,,, jul firades ju som sagt hemma hos mamma :)

nyår däremot ! den firades hela dagen med Niklas och tomas ! :) mycket trevligt, men vi träffa en massa annat härligt folk också, vi var även på betel och fick nyårs middag där :) sen for vi till mig, för att se på grevinnan och betjänten, underbart roligt tycker jag, men pojkarna som var med just då, tyckte inte alls att det var roligt ;P   haha..
Sen satt vi ute på skotrarna , tills jag , niklas och tomas kom på att vi ville till luleå, och efter många om  och men tog vi oss dit, och hade sovplats :)  vi for till ted, där det firades för fullt, och jag träffade sanna, carro, jenny , jennifer och pillan och buska, det var iaf dom jag kände :) rackarns trevligt, men kvällen slutade inte lika trevligt, då alla for in till stan så stannade jag och niklas kvar där, tur var det .. för annars hade nog niklas hamnat i bråk, jag blev iaf gode full jag.. benen vek sig liksom !  nåja, sen kom det dit några  killar, men jag låg för det mesta på golvet...  sen skulle vi därifrån, och gick till statoil där vi köpte korv, sen tog vi taxi till niklas storebror, där vi tillbringade nån timma framför tv:n innan jag och niklas insåg att vi måste sova .. haha.. sagt och gjort, Jag somnade, men innan jag somnat såg jag att niklas hade hämtat en öl.. okej tänkte jag..  och nästa gång jag vaknade var det så sjukt blött i sängen, och jag tänkte "vafan är det i sängen"?  haha. jag tittade mot niklas. och såg en ölburk liggandes i sängen.. han hade somnat med typ en full öl i sängen.. MYSIGT.. sen vaknade han och ställde ungefär samma fråga som jag ställde mig själv, jag svarade att det var hans fel. han får skylla sig själv.. haha, nåja, sen steg vi upp, och då låg tomas och sov så sött i soffan :)  haha, sen tillbringade vi hela dan i lägenheten, så pass länge att sista bussen till stan hann gå ! inte kul alls... så vi gick från björx, till stan, det var gode kallt, men tanke på att fröken johansson hade leggins på sig....


illa illa.

sen har resten av den lediga tiden för dom andra tillbringats med niklas <3

vi har kört skoter, bara myst framför tv:n...  


det är gode underbart det :)

nu ska jag kila vidare ;D pusspuss / S

RSS 2.0