ååh, bääst hanna :)

Hejhej  ( :    asså, har inte skrivit på typ uber länge.. Men jag vet liksom aldrig vad jag ska skriva, har loggat in , men sen ba.. nää, vet inte vad jag ska skriva, så ja har struntat i det  ( :
Jaa. nu har iallafall skolan börjat.går i min gamla klass,   (: 
asså, dom behandlade mig precis som att jag alltid gått i den klassen. att jag aldrig varit borta. dom är så underbara..
Den som jag har kommit närmast i klassen, är bäst hanna :) hon har tagit hand om mig sen första dan. Gumman, du ska veta hur jävla mycket jag älskar dig.. att börja i klassen igen , skulle ha känts mycket jobbigare om inte du varit där :) 

nää,. nu ska jag pysa,, Ska hjälpa mamma lite grann :) men ni får ha det så bra :)

Älskar er   ( :       <3  


Hallå :)

Hejhej !
Jag har super tråkigt, och självklart har jag glömt bort att skriva denna blogg, jag måste nog göra den till startsida, så jag kommer ihåg att göra det :P haha..
Har precis färgat håret, vart mycket fint :) haha.
Jobbar på ica nu för tiden :) haha.. Faktiskt väldigt kul , lite ont i ryggen , men det får man tåla :P haha.
jajuste, idag, när jag slutade , ( det hade varit uppehåll HELA dagen ) Så börjar det vräka ner , asså det kom så JÄÄVLA mycket vatten, Hade precis satt mig på cyklen å skulle hem. tänkte jag vända ? Neeej, jag ville hem. var väldigt hungrig, så när jag kommer hem, ser det ut som att jag har duschat med kläderna på = (     Haha, så skitrolig ut.....
Nämen,, vet ni vad, jag måste pysa nu, för jag ska upp, typ 6 imorrn, för att jag ska hinna duscha ådee ;P haha,  kuul för er att veta men.. Jaja, ni får ha det så bra, så hörs vi snart igen :)

juste, ni vet den där tobbe jag skrev om.  vi är typ tillsammans nu <3 


Jaja. Pusspuss hejdå :)

RSS 2.0