23 december !

hallådär! :) 

först måste jag bara säga, jag har varit riktigt dålig på det här med julklappar i år :S illa sofia , illa... jag har inte köpt en ENDA julklapp i år:S ojoj, tur då att min mor är snäll och hoppar in istället för mig, så familjen på mammas sida får iaf julklappar :) haha.. Idag har jag varit runt lite på stan. skulle egentligen vara med Mattias och Adde, men när jag stigit upp och gjort mig klar ringer Mattias och säger att dom inte ska in till stan.. Nähä, skit också...

Men kom dock på att min syster hade farit in till stan. så, då vart det ett samtal till henne, och for sedan in, var med henne och hennes kompisar :) som trodde vi var riktiga syskon, för vi var tydligen lika :P haha.. nejnej, det stämmer inte riktigt, det är så, min syster är så himla mycket sötare än vad jag är   ;)
haha, love you sis (L)
sen träffade jag lisa och jennifer :) kärt återseende säger jag bara, massa kramar och en hel del snack om vad som hänt i våra liv sen senast.. lite skvaller skadar ju aldrig :) haha..
Efter att vi pratat av oss lite, och gått runt på en hel drös med affärer insåg jag att klockan var rätt mycket, och det var dags att fara hem och äta, för sen skulle vi till mormor :) kul att träffas igen, fast det var ju inte så länge sen sist, men ändå !  :) vi fikade och hade det riktigt mysigt där måste jag säga :) lekte även med mammas kamera, blev en hel del bilder:)  sen bytte vi lite julklappar innan det var dags att åka hem igen :) väl hemma så blev det dator på en gång nästan, efter att vi klämt lite på dom nya julklapparna.. Och medans vi satt vid datorn, så slog mamma och mikael in en hel massa andra julklappar, så jag var lite instängd i mitt rum ! haha..
När jag gick ut för att röka, så kommer det en bil och kör upp på våran gård, (detta var kring 21,30) Och säger, vi har blommor till 116.. men du så trevligt jag tog in dessa, och mamma öppnade, då var det så att min morfar med familj skickat en underbar julblomma till oss  :) som nu så vackert pryder vardagsrumsbordet :)
Och för ett litet tag sen kom min syster och min andra bror hit :) mysigt! men det är så här, jag är äldst i familjen, men nu är jag kortast av barnen !!!! förstår ni hur det känns för mig!? rackarns också.. nåja, får försöka tänka positivt med att jag iaf är äldst utav oss ! :) haha, nä, nu ska jag gå och socialisera mig med min kära moder :)
men ni får ha det så bra,
Och om  jag inte skriver imorgon, HA EN BRA JUL !

Puss på er alla ! / S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0